In overleg (24 - 40 uur)
Veenendaal

Houd jij van klussen en interieur? Wil jij samen met andere gedreven collega's klussen écht leuk maken en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Kom dan eens kennismaken bij OPMAATZAGEN.nl! Wij voegen graag collega's aan ons team toe die niet stil kunnen zitten. Benieuwd? Lees snel verder!

Bijbaan
Veenendaal

Heb jij een vlotte babbel en ben jij handig met systemen? Kom dan kennismaken bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zoeken een spontane collega die niet stil kan zitten voor in de zomer. Benieuwd? Lees snel verder!

In overleg (24 - 40 uur)
Veenendaal

Wil jij klanten blij maken en samen met andere gedreven collega's klussen écht leuk maken? Kom dan kennismaken bij OPMAATZAGEN.nl! Wij voegen graag collega's aan ons team toe die niet stil kunnen zitten. Benieuwd? Lees snel verder!

Help jij mee om klanten nog sneller en beter te helpen dan we nu al doen? Met een gemiddeld klantcijfer van 9,5 maken we al heel veel mensen blij. Als service medewerkers bij OPMAATZAGEN.nl wordt je breed ingezet! De ene dag ben je bezig met het voorbereiden van de productie, waar je de andere dag klanten support uitvoert. Ook vallen content en marketing werkzaamheden onder jouw takenpakket. Ben jij op zoek naar een uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!