Fulltime
Veenendaal

Ben je ervaren met een heftruck of reachtruck? Dan zoeken we jou. We helpen veel klanten met perfect gezaagd hout en plaatmateriaal. Als orderpicker help jij met het verzamelen van de houten platen. Zodat je zaagcollega’s deze kunnen verwerken.

pełny etat-dwie zmiany
Veenendaal

Chcesz pracować w szybko rozwijającej się firmie w młodym zespole zarówno z holenderskimi jak polskimi kolegami? Aplikuj więc szybko. Poszukujemy stałych pracowników. Oferujemy bezpośrednią prace dla nas bez agencji pracy!

Fulltime
Veenendaal

Lijkt het je leuk om in een moderne zagerij aan de slag te gaan in een jong team? Dan zoeken we jou. We helpen veel klanten met perfect gezaagd hout en plaatmateriaal. Als aanpakker gaan we je opleiden. Je gaat leren met CNC zaag en freesmachines te werken. Zo nu en dan help je op de inpakafdeling of met het picken van orders.

In overleg
Veenendaal

Lijkt het je leuk om in een moderne zagerij aan de slag te gaan in een jong team? Dan zoeken we jou. We helpen veel klanten met perfect gezaagd hout en plaatmateriaal. Ben jij op zoek naar een nieuw uitdaging kom eens langs voor een gesprek!

Fulltime
Veenendaal

Ben jij onze nieuwe eerlijke en hardwerkende collega? Voor onze moderne zagerij zijn we op zoek naar een allround productie-collega. We hebben afwisselende taken voor je; heftruckwerkzaamheden, orders verpakken, zaag- en frees werkzaamheden, orders wegbrengen, klanten bedienen bij de afhaalbalie etc. Ervaring in een zagerij is niet belangrijk; we gaan je opleiden. Wil je werken in een jong en gemotiveerd team en heb je zin in afwisselend werk? Wacht dan niet langer en stuur ons jouw motivatie!